12 Ocak 2016 Salı

Ülke Tv - Site ve Apartman Yöneticiliği Kursu Haberi




http://www.haber24.com/site-ve-apartman-yoneticiligi-icin-meb-onayli-egitim-basladi-mustafa-hakan-ozelmacikli-altin-emlak-yon-kur-uy-haberi-261969


ite Ve Apartman Yöneticiliği İçin Meb Onaylı Eğitim Başladı. Mustafa Hakan - Özelmacıklı Altın Emlak Yön. Kur. Üy başlığıyla izlediğiniz video Türkiye'nin önde gelen gelen haber kanalları arasında yer alan Ülke Tv kanalında 10 Ocak 2016 Pazar günü yayınlanan Yaşayan Ekonomi adlı programdan alınmıştır. 

Buradaki amaç, Türkiye ve dünya gündeminde yer alan gelişmeleri tek merkezden ve farklı kaynaklardan edinmenize olanak sağlamayı hedeflemektedir. 

Bu videonun içerdiği konular içerisinde yer alan Site Ve Apartman Yöneticiliği İçin Meb Onaylı Eğitim Başladı. Mustafa Hakan - Özelmacıklı Altın Emlak Yön. Kur. Üy başlığıyla verilen haber, Ülke Tv kanalı sorumluğundadır. Haber24.com olarak Site Ve Apartman Yöneticiliği İçin Meb Onaylı Eğitim Başladı. Mustafa Hakan - Özelmacıklı Altın Emlak Yön. Kur. Üy başlıklı haberde yeniden iletim dışında herhangi bir sorumluğumuz bulunmamaktadır.

Site Ve Apartman Yöneticiliği İçin Meb Onaylı Eğitim Başladı. Mustafa Hakan - Özelmacıklı Altın Emlak Yön. Kur. Üy.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder